Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk 2 periodekampioen

De motivatie bij Naaldwijk ontbrak er bij Naaldwijk aan om er nog iets van te maken terwijl Quick Steps er op klapte, Naaldwijk 2 speelde Verburch compleet van de mat, Naaldwijk 4 kan het niet redden tegen HVC'10 en Naaldwijk 5 verliest ook.

 

(foto's by Denice Kuijvenhoven)

Voor Naaldwijk ging de competitie als een nachtkaars uit. In de uitwedstrijd tegen Quick Steps liet Naaldwijk het achterste van haar tong zien. De gastheren deden dat en klapte er vol. Voor dat Naaldwijk het in de gaten had keken ze tegen een 2 – 0 achterstand aan. Even leek Naaldwijk de achterstand te halveren maar het schot van Rashidi Gilkes kwam op de paal. Ook in de laatste 45 minuten van het seizoen kon Naaldwijk potten breken en werd het zelfs 3 – 0 voor Quick Steps. In de slotminuten kreeg Naaldwijk door een overtreding op Aike van den Bos nog een strafschop. Gilkes ging achter en maakte er nog 3 – 1 maar dat was het dan ook.

 

Naaldwijk 2 had 3 punten nodig in de wedstrijd tegen Verburch 3 om zich tot periodekampioen te mogen kronen. Met Frank Schipper in de basis excelleerde Naaldwijk naar een monsterscore waarbij het ene doelpunt nog mooier was dan het andere. De punten en de periodetitel in de tas door een geweldige 9 – 2 overwinning. Volgende start de nacompetitie in de nieuwe vorm, drie overwinningen zijn nodig om de tweede klasse te behalen. Deze wedstrijden worden in een knock-out systeem gespeeld. De eerste ontmoeting is komende zaterdag.

 

Naaldwijk 4 speelde op het befaamde veld 2 tegen fusieclub HVC’10. Aangezien de mannen van het vierde nog slechts voor de wedstrijdpremie spelen en er verder niets meer op het spel stond werd de opstelling door het lot bepaald. Dit scheelde Pa Valluk ook de nodige hoofdbrekens op de vrijdagavond. Het lot bepaalde onder meer dat Harry in de goal mocht schitteren, Henk op 10 mocht staan, en daar het spel gaan verdelen en met fluwelen passes mocht gaan strooien. En dat Verpalen verplicht in de basis stond. Onder het toeziend oog van Pa Valluk zorgden Joop, Voskamp, Goog en Roelovich dat de doelmond van Naaldwijk verschoond bleef van aanvallers van Hoekse Boys. En als er dan een speler van HVC doorkwam was daar onze hoop in bange dagen Harry, die Kukident kleefpasta aan zijn handschoenen had geplakt want hij pakte werkelijk waar alles uit de lucht of keek de bal vakkundig over. Len, Bo, Sander en Henk combineerden er lustig op los en dit resulteerde in de eerste helft dan ook in een 1-0 voorsprong door een goal van Tief die zijn palmares verder opleukt. Het schijnt dat meerdere clubs al hebben geïnformeerd bij Pa Valk voor de diensten van Tief maar gelukkig is Pa Valluk onverbiddelijk en wijst deze clubs resoluut de deur. Ondanks het vele goede werk dat Verpalen en Tief in de spits verzette werd er door de witkielen niet meer gescoord. Helaas werd er in de tweede helft wel twee maal gescoord door HVC zodat zij totaal tegen de verhouding in, met de eer en de drie punten huiswaarts keerden. Na de wedstrijd was het tijd om de afgetrainde buiken de zon de kost te geven waarbij het zo warm was dat de borstharen spontaan wegschroeiden. Het seizoen werd geëvalueerd onder het genot van gerstenatjes waarbij Pa Valluk en Harry ook volgend jaar aan het roer zullen staan en de manschappen van het vierde zullen laten schitteren.

 

Naaldwijk 5 speelde tegen het vijfde team van Schipluiden in Midden-Delfland. Naaldwijk kon niet brengen wat het anders ook bracht en kreeg met 4 – 2 klop.