Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Verlies voor Naaldwijk

Naaldwijk 1 speelt een uur goed voetbal maar verliest toch in de bekerwedstrijd tegen DVO'32 1, Naaldwijk 2 leek geklopt bij rust maar buigt een achterstand om, Naaldwijk 3 knokt zich terug maar verliest toch, Naaldwijk 4 speelt niet, Naaldwijk 5 doet alsof het gewonnen heeft maar verliest ruimt, Naaldwijk 6 wint nipt, Naaldwijk 7 verliest en de Vrouwen van Naaldwijk 1 weten geen vuist te maken.

(foto's by Mark Valstar)

Met de nieuwe spelers Dennis van Dijk en Rodney v.d. Belt in de basis maar zonder Sebastiaan van den Berg, Joey Kouwenhoven en Thomas Karsten begon Naaldwijk aan haar eerste wedstrijd voor KNVB beker tegen DVO’32 1. Op een geweldig natuurgrasveld, waarvoor de verschillende vrijwilligers van de club, de gemeente en de onderhoudsaannemer voor hebben gezorgd, waren het de gasten uit Vlaardingen die sterk begonnen aan de wedstrijd. Het resulteerde in één grote kans de beste keeper van het Westland Jeffrey Wubben liet waarom hij die titel won en werkte de bal met een katachtige reactie uit het doel. Vanaf dat moment nam Naaldwijk de controle over in de wedstrijd. Na bijna een jaar blessureleed liet Frank Schipper zien op de weg terug te zijn en hij duelleerde op het middenveld bijna als vanouds. DVO’32 zag dit ook en gooide er fysiek een schepje bovenop. Naaldwijk ontweek het duel door de bal het werk te laten. Het fysieke werd DVO’32 fataal want na een overtreding opgekomen Rodney van der Belt volgde er een vrije trap. Die werd goed genomen en het was Laurens Bouritius die de bal toucheerde waardoor de verdediger en keeper in zijn rug werden verrast en Naaldwijk de 1 – 0 maakte. Hierna was het Roy Middelburg die mooie schietkans maar de doelman op zijn weg vond. De grootste kans op de 2 – 0 in de eerste helft had Rashidi Gilkes. De snoeiduik om de bal binnen te koppen kwam nipt laat waardoor hij de bal schampte met zijn schouder en hij de bal voorlangs zag gaan in plaats van het doel van DVO’32. 

 

 

In de tweede helft kreeg Naaldwijk via Jordy ook een grote kans op de 2 -0 toen Jordy van Calsteren op pad werd gestuurd en alleen op het doel kon afgaan van DVO’32. In zijn gedrevenheid om te scoren vuurde hij zijn schot te vroeg en te gretig af waardoor hij de bal niet goed raakte en deze over het doel ging. DVO’32 putte hier moed uit en zette nog een keer aan en Naaldwijk kwam onder druk te staan. De witkielen leken stand te houden maar na een onbegrijpelijk actie Jeffrey Wubben, probeerde een tegenstander uit te spelen, wist DVO’32 de gelijkmaker te scoren. Dit werd direct gevolgd door de 1 – 2 waar ook het nodige in negatieve zin aan vooraf ging. Het werd nog erger voor Naaldwijk want ook de 1 – 3 viel nog. Pas na deze treffer leek Naaldwijk zich te herpakken en had het weer drang naar voren.

 

 

De drang van Naaldwijk werd de doelman van DVO ’32 teveel want ook hij verslikte zich in de bal en de aan stormende Jordy van Calsteren waardoor Van Calsteren de 2 – 3 kon maken. Naaldwijk leek in de slotseconde op 3 – 3 te komen vanwege het toekennen van een terechte strafschop na een overtreding op Jordy Noordam. Rashidi Gilkes nam de strafschop maar de doelman van DVO’32 maakte zijn eerdere fout door de inzet te stoppen. Hierdoor verliest Naaldwijk de eerste van drie wedstrijden voor de beker en mag zich opmaken voor de tweede wedstrijd. VFC zaterdag 1 is dan in Vlaardingen om 17.00 uur de tegenstander.

 

Naaldwijk 2 ontving DUNO 2 en de witkielen begonnen slecht aan de wedstrijd. Na 45 minuten stond Naaldwijk met 2 – 0 achter. In tweede helft tapte Naaldwijk uit een vaatje want DUNO werd overlopen en Naaldwijk scoorde er op los, al had DUNO wel eerst de kans op 0 – 3. Naaldwijk scoorde nog 4 keer waardoor er een mooie overwinning werd behaald van 4 – 2.

 

Naaldwijk 3, het nieuwe selectieteam, speelde ook op de Hoge Bomen alleen dan bij Westlandia. Het 7e van de gastheren leek veel te sterk voor Naaldwijk na een 3 – 0 voorsprong maar nog voor rust knokte Naaldwijk zich terug tot 3 – 2. Na de rust kwam Naaldwijk zelfs op 3 – 3 en was er kans op een voorsprong. Jammer was dan om te zien dat in de slotfase Westlandia won met behulp van een man die eigenlijk onpartijdig moet zijn.

 

Naaldwijk 4 dacht een leuke wedstrijd te hebben in Delft tegen DHL 1. Helaas ging de wedstrijd niet door omdat de tegenstander niet voldoende spelers had. Wel netjes van DHL dat wij op tijd werden ingelicht.

 

Naaldwijk 5 had in Zwaluwen 5 een zware tegenstander. De gasten uit Vlaardingen waren te sterk en wisten Naaldwijk met 2 – 7 te kloppen. De mannen van het vijfde hadden na afloop nog wel voldoende energie om iedereen te doen te geloven dat zijn zeer ruim hadden gewonnen. Er had dus blijkbaar meer ingezeten.

 

Naaldwijk 6 speelde op het Juliana Sportpark tegen het 15e van de plaatselijke club. Naaldwijk was nipt te sterk in een doelpuntrijk duel. Het werd namelijk 4 – 5 voor Naaldwijk.

 

Naaldwijk 7, een team van jonge honden aangevuld met enkele ervaren spelers, ontving sv Honselersdijk 9. Seniorenvoetbal is wennen en dat brak het 7e op in de eerste helft want bij rust stond het 0 – 3. Na de rust bood Naaldwijk meer tegenstand maar scoren lukte niet en tegendoelpunten incasseerde het ook niet waardoor er met 0- 3 werd verloren.

 

Naaldwijk Vr. 1 had een stroef begin tegen de vrouwen van Rozenburg 1. De gasten waren te sterk voorde Naaldwijkse vrouwen want de witkielen verloren met 1 – 6.