Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Geen vervolg in de beker voor Naaldwijk

Naaldwijk 1 heeft een off-day en laat de punten achter in Vlaardingen, Naaldwijk 2 verliest nipt, Naaldwijk 3 haalt in de slotfase een punt binnen, Naaldwijk 4 speelt gelijk, Naaldwijk 5 kan nu wel zonder schaamte door Naaldwijk lopen, Naaldwijk 6 scoort weer 5 keer en wint weer, Naaldwijk 7 weet knap te winnen en de Vrouwen van Naaldwijk vermaken het publiek en delen de punten. 

Om het vreemde aanvangstijdstip van 17.00 uur begon in Vlaardingen tegen de nieuwbakken zaterdagploeg van VFC aan de wedstrijd. Naaldwijk begon (te) rustig aan de wedstrijd en liet VFC haar gang gaan. In het verloop van de eerste helft nam Naaldwijk het heft zelf weer in handen. Op het moment dat je denkt Naaldwijk gaat scoren is het de thuisploeg die de score opent, 1 -0 na 25 minuten. Tot de rust kan Naaldwijk eigenlijk geen vuist meer maken. Na de rust is het Naaldwijk dat direct van leer trekt en binnen 5 minuten via Aike van den Bos de gelijkmaker weet te maken, 1 – 1.  Het leek er op dat Naaldwijk door weet te stoten maar niets was minder. De thuisploeg wist Naaldwijk onder druk en produceerde nog de winnende treffer, 25 minuten voor tijd. De score had hoger uit kunnen vallen voor de thuisploeg want strafschop werd gemist en vrije kopbal kwam via de lat terug het veld in. Door de 2 – 1 nederlaag is Naaldwijk klaar in de beker.

Naaldwijk 2 speelde in ’s-Gravenzande tegen de FC 3 en verloor nipt met 3 – 2

Naaldwijk 3 speelde een spannend duel tegen de bezoekers Victoria ’04 3 uit Vlaardingen. Het was fysiek maar redelijk sportieve wedstrijd waarde jonge spelers zich niet gek lieten maken door de meer ervaren spelers van de gasten. Toch was het Victoria ’04 dat halverwege de helft de leiding nam terwijl Naaldwijk juist in die fase recht had op een doelpunt. Het lukte Naaldwijk om een punt binnen te halen want in de blessuretijd er nog gescoord, 1- 1.

Naaldwijk 4 speelde de derby der derby’s want Westlandia kwam op bezoek. Naaldwijk nam in de tweede helft de leiding in een gelijk opgaande strijd die sportief verliep. Lang werd er genoten van die leiding van Westlandia scoorde al binnen de 5 minuten de gelijkmaker. De 1 – 1 bleek uiteindelijk de eindstand.

Naaldwijk 5 de trots van vv Naaldwijk mocht zaterdag aantreden tegen Die Haghe, na een lekker broodje speklap en een kipkletsáh. Werd er besloten om de wedstrijd te verplaatsen naar sportpark Madestein op de velden van GDA. Aangezien we te maken hebben met een enorme blessuregolf en jongens die een meidensurfdag ingelast hadden, moesten alle zeilen bijgezet worden om 11 man op het veld te krijgen. Gelukkig dachten de afwezige teamleden allemaal goed mee en zorgde Gerrit dat zijn broertje mee wilde doen en stelde onze sponsor “de Westgaag” de chef-kok beschikbaar. Met deze helden begon Naaldwijk 5 ijzersterk aan de wedstrijd en wist Robert met een prachtige volley de goede assist van Joop af te werken. Na de 1-0, controleerde Naaldwijk de wedstrijd en wist door een goede penalty van Rouge en een mooi doelpunt van Kaas op aangeven van Robert de 3 punten veilig te stellen. Op enkele rushes van onze astma patiënt na, en een paar prachtige snoekduiken van onze keeper gebeurde er verder vrij weinig op sportpark Madestein. Volgende week richting DWO 32. Rouge wast de shirtjes en zal doorgeven hoe laat en waar verzamelen

Naaldwijk 6 wist weer vijfmaal te scoren in de tweede bekerwedstrijd. De tegenstander Lyra 10 was op het eigenveld ondanks dat zij driemaal wisten te scoren een maatje te klein voor de witkielen, 5- 3.

Naaldwijk 7 was in Vlaardingen bij Victoria ’04 te sterk voor het zesde van de gastheren. Naaldwijk won de wedstrijd met 3 – 4.

Naaldwijk Vr. 1 speelde een in Maasdijk tegen de Vrouwen 2 van de dijkenaren. Het werd een leuke wedstrijd waarbij de punten werden gedeeld want na 90 minuten was de score 3 – 3.