Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk start slecht

Naaldwijk 1 vergeet te scoren in de beginfase en krijgt de deksel op haar neus in Den Haag, Naaldwijk 2 doet er alles aan maar kan geen punten meenemen bij Velo, Naaldwijk 3 deelt een eerste dreun uit door knap te winnen, Naaldwijk 5 kijkt al snel tegen een grote achterstand aan en waardoor het niet kan terugkomen, Naaldwijk 6 geeft de tegenstander eerst hoop maar slaat wel toe en de vrouwen van Naaldwijk 1 speelde zoals het weer treurig.

 

Foto's by Denice Kuijvenhoven (copyright)

Naaldwijk kon op bezoek bij een oude bekende die weer terug waren gekomen in de derde klasse; DUNO. De witkielen begonnen goed aan de wedstrijd en er leek geen vuiltje aan de lucht. Even leek op 0 – 1 te komen maar een duwfout zorgde er voor dat de treffer werd geannuleerd. Na zo’n 20 minuten scoorde DUNO totaal onverwachts de 1 – 0. Naaldwijk probeerde zich te herpakken en dat zou moeten lukken gezien de eerste 20 minuten. Er was wel balbezit maar tot goed voetbal kwamen de Naaldwijkers niet mede door het felle DUNO.

De kansen volgde dan ook niet. Ook in de tweede helft kon geen potten breken. Het werd zelfs erger toen Aike van den Bos op de rand van de 16-meter zijn tegenstander neerlegde en zag dat het strafschop werd die werd benut. Niet veel later gevolgd door een derde treffer van de gastheren. Met nog een kwartier voor de boeg moest Naaldwijk het wel uit vaatje halen. Dat lukte ook enigszins. De druk op de zwakke doelman van DUNO werd opgevoerd maar de eerste treffer voor Naaldwijk viel pas vlak voor het verstrijken van de 90 minuten, Rashidi Gilkes 3 – 1. De blessuretijd die volgde was tekort voor Naaldwijk om nog op gelijke hoogte te komen al werd het nog wel 3 – 2 en weer was Gilkes de schutter. Een onnodig verlies en Naaldwijk mag zich volgende proberen te herpakken in de thuiswedstrijd tegen nieuwkomer in de derde klasse HBSS.

Naaldwijk 2 trad in Wateringen aan tegen Velo 2. Door de grote aanwas van selectiespelers bij de zaterdagafdeling van Velo werd vooraf gedacht dat dit een zware opgave zou worden. Het werd wel een zware wedstrijd maar Naaldwijk beet goed van zich af. Helaas werd er wel nipt verloren, 4 – 3.

Naaldwijk 3 speelde eveneens in Den Haag en ook tegen DUNO. Het derde van de gastheren was een maatje te klein voor de Naaldwijkers die al snel op een 3 – 0 voorsprong kwamen. Na rust deden de gastheren nog iets terug, 1 – 3. Maar Rik Verkade gooide met zijn tweede treffer de wedstrijd 20 minuten voor tijd definitief op slot, 1 – 4. Doelman Dennis van Loenen hoefde niet meer de vissen in de resterende tijd waardoor Naaldwijk knap haar wedstrijd won.

Naaldwijk 5 stond voordat echt wakker was met 0 – 4 achter tegen fc ’s-Gravenzande 8. Toen gebeurde er wel wat binnen het team en de werd inhaalrace gestart. De tijd was echter tekort om nog een punt te halen zeker toen de witkielen een 5e treffer moesten incasseren. Knap was wel dat Naaldwijk er zelf ook 4 treffers produceerde maar verloren werd er wel, 4 – 5.

Naaldwijk 6 leek een lastige middag voor de boeg te hebben te hebben tegen de andere witkielen van het Westland KMD. Het vijfde van de gasten hadden namelijk al vroeg een voorsprong genomen, 0 – 1. Dit was het sein voor Naaldwijk om aan te zetten en dat deed het ook. KMD had niets meer te vertellen en Naaldwijk had de scoringsmachine aan de praat gekregen. De machine produceerde er 6 waardoor Naaldwijk met 6 – 1 won.

Naaldwijk 7 ging op bezoek bij Honselersdijk en leverde geen goede wedstrijd af. Naaldwijk verloor met 5 – 0 van het tiende van de gastheren.

Naaldwijk Vrouwen 1 speelde in een kletsnat Vlaardingen tegen CWO 1. Het werd een wedstrijd zoals zoals het weer; treurig. Naaldwijk incasseerde 7 treffers en produceerde er zelf nog 1.