Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk sleept toch een punt binnen

Naaldwijk 1 is negentig minuten de baas op het veld maar weet maar één punt binnen te halen, Naaldwijk 2 heeft aan 45 minuten genoeg, Naaldwijk 3 beleeft een slechte dag, Naaldwijk 4 speelt maar 45 minuten, Naaldwijk 5 haalt een punt op in een doelpuntrijk duel, Naaldwijk 6 is niet opgewassen tegen de studenten, Naaldwijk 7 heeft een patentaanvraag ingediend en de Vrouwen 1 van Naaldwijk winnen na een ludieke actie van MVV'27.

 

(foto's by Denice Kuijvenhoven & Mark Valstar)

 

Na de slechte start van vorige week moest Naaldwijk zich zie te herpakken tegen HBSS. De witkielen ontvingen de Schiedammers en de start van Naaldwijk was voortvarend. HBSS wist niet waar te lopen en Naaldwijk zette vol druk op het doel van HBSS. De grote kansen volgde alleen niet voor de witkielen. Halve kopballen en schoten waren het enige gevaar wat Naaldwijk wist te produceren. Na de rust een dezelfde beeld.

De kansen werden echter nu wel steeds dreigender. Zo was er een halve omhaal van Jordy van Calsteren die door de doelman van HBSS uit de lucht werd geplukt. De grootste kans was voor Thomas Karsten. Karsten ontsnapte aan de buitenspelval van HBSS en stond op de vijfmeter lijn oog in oog met de doelman van HBSS. Helaas voor Karsten plaatste hij de bal echter naast het doel van HBSS.

 

Ook nu gaat de wet weer op scoor je zelf niet dan scoort de tegenstander. HBSS profiteerde via een counter van onoplettendheid in de Naaldwijkse verdediging. De aanvaller van HBSS ontsnapte en verschalkte Jeffrey Wubben met een lob. Met nog zo’n 10 minuten op de klok moest Naaldwijk u echt aan de bak. De ingebrachte Jordy Noordam werd na een goede aanval door Rashidi Gilkes in stelling gebracht en kegelde de 1 – 1  binnen. Door het vele tijdtrekken van HBSS trok de goed leidende Westenbroek 5 minuten tijd bij. Naaldwijk probeerde nog vol voor de winst te gaan maar de tijd was te kort om de buit nog binnen te halen. Het bleef bij 1 – 1 en Naaldwijk mag nu in de eerste derby van dit seizoen, uit bij KMD, wel proberen te winnen.

 

Naaldwijk 2 had in Honselersdijk 3 geen in de eerste 45 minuten. Bij rust hadden de witkielen haar eindtotaal al gehaald door viermaal te scoren. In de tweede helft deed Honselersdijk wel wat terug maar zij kwam niet verder dan twee treffers. De Naaldwijkers wonnen dan terug haar eerste wedstrijd met 4 – 2 mede door twee doelpunten van Sean van der Wilk.

 

Naaldwijk 3 kreeg een domper te verwerken na het het goede optreden van vorige. De gasten van FC ’s-Gravenzande 6 waren met 0 – 5 gewoonweg te sterk voor de witkielen.

 

Naaldwijk 4 mocht op de nieuwe accommodatie van Hercules bij VCS aantreden tegen het vierde van de gastheren. De eerste helft begon een uur te laat maar dat deerde Naaldwijk niet want binnen afzienbare tijd stond 0 – 4. Naaldwijk liet de gasten echter terugkomen in de wedstrijd want bij rust stond 3 – 4. Het tafereel wat zich toen afspeelde sloeg nergens op. Hercules was het niet met de scheidsrechter, overigens door Hercules zelf aangesteld, waarop de scheidsrechter besloot niet verder te gaan. Gezien de gehele situatie besloot die niet prettig aanvoelde besloot Naaldwijk na overleg met haar bestuur ook te stoppen.

 

Naaldwijk 5 ging op bezoek bij Honselersdijk.  Na een keepersdrama in de aanloop van de wedstrijd begon Naaldwijk verrassend sterk aan de wedstrijd. Er werd pressievoetbal gespeeld wat veel kansen opleverde. Helaas vergat Naaldwijk zichzelf te belonen. Er werd slechts één kans verzilverd. Honselersdijk had genoeg aan een halve kans en bracht de ruststand op 1-1. Na de rust hetzelfde verhaal en eindigde de wedstrijd in 4 - 4.

 

Naaldwijk 6 had in Delft bij de studenten van Ariston weinig tot niets in te brengen. Het 13e van de gastheren versloeg Naaldwijk met 6 – 1.

 

Naaldwijk 7 lijkt een patent te krijgen op vijf doelpunten tegen. Ook nu moesten de benjamins van de Naaldwijkse senioren er 5 incasseren. KMD 7 was hierdoor de winnaar.

 

Naaldwijk Vrouwen 1 ontving MVV’27 Vrouwen 2 en had vooraf via een ludieke actie oud prof scheidsrechter Dick Jol weten te strikken als scheidsrechter voor deze wedstrijd.  Niet iedereen kende het verleden van deze leidsman maar het inspireerde toch. Naaldwijk speelde een uitstekden wedstrijd en won met 4 – 1.