Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk neemt de drie punten mee bij KMD

Naaldwijk 1 scoort in blessuretijd de winnende treffer in de derby tegen KMD, Naaldwijk 2 speelt gelijk achter de Dijk, Naaldwijk 4 komt langzaam op stoom, Naaldwijk 5 wint, Naaldwijk 6 wint door een slimmigheid, Naaldwijk 7 krijgt er weer 5 tegen en Vrouwen van Naaldwijk verliezen in de slotfase.

(foto's by Mark Valstar) 

 

In de week waarin één van de trouwste supporters overleed, Henk Malestein, moesten de witkielen van Naaldwijk aantreden tegen de witkielen van KMD. Het zwarte/witte treffen in Wateringen was begon derhalve met een zeer gepaste minuut stilte. 

Na het beginsignaal was het Naaldwijk dat direct de overhand in Naaldwijk en met goed veldspel KMD van de kast naar de muur stuurde. Het combineerde Naaldwijk kreeg hierdoor enkele kleine mogelijkheden via voorzetten vanaf zijkanten. De voorzetten van de Naaldwijkers zorgde voor verwarring in de zestien van KMD. De verwarring was echter niet groot genoeg om er ook van te profiteren. Na zo’n 30 minuten gooide KMD het over een andere boeg en ging het fysieker spelen. Naaldwijk kwam hierdoor minder aan het voetballen KMD werd gevaarlijk. Het was aan Jeffrey Wubben te danken dat de gastheren niet scoorde. Toch had Naaldwijk aan de leiding moeten toen Jordy van Calsteren de bal voor zijn voeten kreeg na een verdedigende actie op Rashidi Gilkes staand op de zestienmeterlijn en een leeg doel voor zich zag. Een aanstormende verdediger van KMD werd via een wippertje verschalkt maar de bal zag Van Calsteren net naast het doel rollen.  

 

Na de rust was het duidelijk de opdracht van de trainer van KMD om het fysieke spel door te zetten. De wedstrijd werd hierdoor rommelig en de spanning leek weg te vloeien. Pas in het laatste kwartier durfde beide coaches meer risico te nemen. Hierdoor moest aan Naaldwijkse kant Jeffrey Wubben aan de bak. De doelman van het Westland van het seizoen 2017-2018 liet met enkele katachtige reacties zien dat die verkiezing meer dan terecht was. Aan de andere zijde werd doelman niet echt getest. De reden was dat bij de gevaarlijke momenten de ballen naast het doel verdwenen of dat de witkielen een teenlengte tekort kwamen. Na 85 minuten leek iedereen vrede te hebben met een 0 – 0 , een juiste weergave van de verhouding op het veld, maar daarna begon het pas echt. Het was KMD dat dacht te score te openen. Bij Naaldwijk stond assistent scheidsrechter echter te vlaggen en keurde de scheidsrechter geheel terecht het doelpunt af. Het spel golfde even weer op en neer en het was de aanvaller van KMD die op het middenveld balverlies leed en via Frank Schipper van Naaldwijk werd de aanval gezocht.

De opstomende Thomas Karsten werd gevonden op links en snelste man van het veld liet de verdediging van KMD achter zich. In de zestien oog in oog met de doelman van KMD schoot Karsten de bal beheerst in het doel en maakt in 93ste minuut de 0 – 1. Niet veel later blies de goed leidende Vermaat voor het einde van de wedstrijd en haalde de drie punten van het seizoen binnen op een Duitse manier!

 

Naaldwijk 2 kwam aan de andere kant van de Dijk niet verder dan een 2 – 2. Naaldwijk.

 

Naaldwijk 4 begon stroef aan de wedstrijd tegen sc Monster 5. Pas na de 3 – 1 voor Naaldwijk capituleerde de gasten. Door deze overgave kon vrijuit in de slotfase van de wedstrijd doorstoten naar een 6 – 1.  

 

Naaldwijk 5 ontving Verburch 4. Naaldwijk speelde een degelijk wedstrijd waarbij Verbuch weinig tot niets had in te brengen. Naaldwijk won de wedstrijd met 4 – 2.

 

Naaldwijk 6 had in Vitesse Delft 5 een geduchte tegenstander. Het werd een gelijk opgaande strijd die beslist werd door een slimmigheid. Een vrije trap van Naaldwijk zorgde voor de 1 – 0. De gasten waren een muur aan het formeren maar stonden niet op te letten en bij Naaldwijk was het Karel Looije die de bal direct nam en de 1 – 0 voor Naaldwijk maakte. Hierdoor won Naaldwijk weer. 

 

Naaldwijk 7 stond weer in het veld en weer ontvangen de witkielen 5 tegendoelpunten. Nu waren het de gastheren van Maasdijk 4 die Naaldwijk trakteerde op een 5 – 0 nederlaag.

Naaldwijk Vrouwen 1 kwamen in actie Vlaardingen bij DVO’32, die de competitie met twee flinke zeges goed waren begonnen. De witkielen schoten goed uit de startblokken maar het goed combinerende en snelle middenveld van DVO drong de dames van Naaldwijk steeds verder terug. Een aantal goede kansen over en weer, waarbij keepster Nadia met een paar geweldige reddingen van grote waarde was voor onze dames. Aan het einde van de eerste helft wist Naaldwijk wat meer grip te krijgen op de wedstrijd wat resulteerde in een voorsprong: Rianne kon vanuit een goede corner van Lisa vrij inkoppen en dat deed ze dan ook! Met een voorsprong de rust in. In de tweede helft werd die voorsprong met veel strijdlust verdedigd, maar DVO drong aan en scoorde toch de gelijkmaker. Naaldwijk gooide zich overal voor en was vastbesloten een punt mee naar huis te nemen, maar de scheids liet wel erg lang doorspelen en dat werd ons fataal. In tegenstelling tot de mannen wonnen de dames niet in de laatste minuut, maar kregen de 2-1 tegen door een prachtige kegel van de aanvoerster van DVO. Super jammer, maar één ding nemen we mee: met die strijdlust zit het al vroeg in het seizoen helemaal goed!