Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk op zijn Duits naar een punt

Op het Maaslandse terrein van MVV'27 waren de Duitse Octoberfesten en geheel in stijl neemt Naaldwijk een punt mee uit Maasland, Naaldwijk 3 komt tijd tekort om nog een punt mee te nemen en Naaldwijk 6 is niet opgewassen tegen de felheid van de tegenstander.

 

(Foto's (copyright) by Denice Kuijvenhoven en Mark Valstar)

 

Naaldwijk speelde zaterdag 20 oktober bij MVV’27 te Maasland. De Maaslanders hadden het park omgetoverd in de stijl van de Duitse Octoberfesten. Nog voordat de witkielen het door hadden keken zij al tegen een achterstand in Maasland. Het slappe begin van de eerste 5 minuten werd weggezet en Naaldwijk kreeg meer de overhand. Via Bram van den Bos en Rashidi Gilkes kreeg het direct de kans op de 1 – 1. In het eerste geval werkte e verdediger van MVV’27 de bal met de arm, buiten het zicht van de scheidsrechter, weg. De rebound die volgde was voor Gilkes en ook zijn schot werd met de arm geblokt en ook zag de leidsman dat niet. Niet veel later Gilkes geheel onterecht afgevlagd voor buitenspel waardoor de echte doelpoging uit kon blijven. In de slotfase van de eerste helft was het eerst Frank Schipper die aan de zijkant van de zestien eerder bij de bal was dan de twijfelende doelman van MVV’27. Het controleren van de bal was lastig en daardoor raakte hij teveel uit positie en staand op de achterlijn probeerde Schipper het toch maar de helaas rolde de bal achter. Vlak voor het rust signaal werd de actieve Jordy van Calsteren net buiten de zestien foutief afgestopt wat een vrije tot gevolg had.

Het was een goede positie voor Sebastiaan van den Berg, zeker als de doelman een eenmans muurtje liet neerzetten. Van den Berg krulde bal om de muur heen en via de binnenkant van de verre paal scoorde hij de 1 – 1. Het was voor de witkielen een lekker moment want de hierna brak de rust aan. 

Na de thee werd het een wedstrijd met weinig kansen en geen goed voetbal. Pas in de slotfase van de wedstrijd kwam er spanning in de wedstrijd. De gastheren zette wat meer druk en dachten bij een sliding van Aike van den Bos waarbij de aanvaller van MVV’27 te gretig naar de grond ging en de leidsman hier geen overtreding in zag. Niet veel later zag de scheidsrechter juist een overtreding over het hoofd toen de aanvaller van MVV’27 een speler van Naaldwijk met bal en al over de doellijn duwde, 2 – 1, zo’n 8 minuten voor tijd. Naaldwijk probeerde het nog en het grote gevaar kwam weer uit een vrije trap. Dit keer reageerde de doelman van MVV’27 wel goed op de vrije trap van Sebastiaan van den Berg en bokste de bal uit het doel. Dit was het signaal voor Naaldwijk om nog meer druk te zetten. Het resulteerde enkele hoekschoppen. In de blessuretijd kreeg Naaldwijk er nog één te nemen waarbij zelfs doelman Jeffrey Wubben mee naar voren ging. Het was Laurens Bouritius die de bal richting het doel kopte en maar terechtkwam een mêlee van spelers. Uiteindelijk kreeg Rashidi Gilkes de bal onder zich en als enige uitweg zag hij dat een hakje de oplossing was. Het bleek de juiste want uit scoorde zo de 2 – 2 waarna een vreugde uitbarsting volgde bij Naaldwijk.

Voor Naaldwijk wederom een heerlijk moment en zeker in stijl van de dag want dit weer een heerlijk Duits moment, dit keer om zelf een punt te binnen.

 

Naaldwijk 3 speelde in Den Haag de uitstelde wedstrijd tegen RAS 2. De gastheren waren nu wel op sterkte en voor Naaldwijk betekende dat zij tegen een 3 – 0 achterstand aan keken. Pas in de slotfase kwam Naaldwijk sterk terug wedstrijd. Het scoorde nog tweemaal maar een gelijkmaker zat er net niet in waardoor er met 3 – 2 werd verloren.

 

Naaldwijk 6 speelde thuis tegen Quick Steps 4 het werd een redelijke felle wedstrijd waarin de gasten net iets sterker waren en met 2 – 4 wonnen.