Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Degelijke overwinning van Naaldwijk

Naaldwijk 1 wint een belangrijk treffen et Lyra en klimt naar de 4e plaats, Naaldwijk 2 krijgt klop, Naaldwijk 4 heeft een makkelijke middag, Naaldwijk 5 sleept ook de punten binnen na winst bij Lyra, Naaldwijk 7 verricht een wonder en wint.

 

(foto's by Denice Kuijvenhoven & Mark Valstar)

Naaldwijk 1 speelde thuis tegen Lyra 1 op zaterdag 27 oktober. Naaldwijk trad aan met een complete selectie terwijl de gasten vanwege een rode kaart een week eerder en een blessures moesten puzzelen. In de eerste overheerste Naaldwijk met veel balbezit maar niet dreigend voor het doel. Opvallend was de vrijheid die Sebastiaan van den Berg kreeg en daardoor samen Jordy van Calsteren veelal aan de basis van een aanval. De druk bracht Naaldwijk enkele schoten van afstand en voorzetten die niet voor juiste gevaar konden zorgen.  

 

 

De tweede helft begon heel zoals de eerste eindigde met het balbezit voor Naaldwijk. De druk leverde nu wel direct wat op. De Lierse verdediging stapte niet goed uit en Rashidi Gilkes kon geheel vrijstaand de bal vanaf zo’n 3 meter vrij het doel inkoppen, 1 – 0. Lyra was duidelijk van slag door deze vroege tegentreffer zo kort na rust, waar de Naaldwijkers juist vaak in die periode een tegentreffer moeten incasseren. Dat Lyra van slag bleek enkele minuten later en wederom zag de verdediging er niet goed uit. De doelman van de gasten had zijn doel verlaten om het opbouwen te vergemakkelijken maar de bal werd verloren aan Thomas Karsten. Karsten zag dat de doelman nog op zijn weg terug was en de jonge Naaldwijkse aanvaller twijfelde geen moment en krulde de bal van zo’n 40 meter vanaf de zijlijn in het lege doel, 2 – 0.

 

Het zelfs 3 – 0, wederom een goede kopbal van Rashidi Gilkes, maar nu werd de treffer terecht afgekeurd door leidsman Kuup.

 

 

De gasten konden Naaldwijk niet echt in de problemen brengen. Wanneer zij al dachten aan het stichten van gevaar was daar de verdediging van Naaldwijk die dit onschadelijk wist te maken. Toch wist Lyra terug te komen in de wedstrijd door vanuit en hoekschop geheel onverwacht de 2 – 1 binnen te koppen. Dit gaf de gasten wel energie om op zoek te gaan naar de gelijkmaker. Ook nu stonden de verdedigers onder aanvoering van Jeffrey Wubben haar mannetje en kon Naaldwijk via counters voor gevaar zorgen. Na enkele minuten blessuretijd, waarin dit geen doelpunt meer viel, werd er voor het laatst gefloten. Door deze overwinning van 2 – 1 klimmen de witkielen naar de 4e plaats op de ranglijst.

 

Naaldwijk 2 reisde af naar Pijnacker om daar te spelen tegen DSVP 3. Het werd een middag om snel te vergeten voor de witkielen want de gasten waren met 2 – 0 te sterk voor Naaldwijkers.

 

Naaldwijk 4 had een makkelijke middag daarentegen. HVC’10 4 kwam op bezoek en werd met een 6 – 1 nederlaag huiswaarts gestuurd. Voor HVC ’10 was er dubbel pech te vermelden tijdens deze wedstrijd want bij een val brak een speler van de gasten zijn sleutelbeen op drie plekken. Vanaf deze plaats wensen wij deze speler sterkte en een spoedig herstel toe.

 

Naaldwijk 5 mocht op bezoek bij de theebukkers. En dat zonder Wim Valk die nog niet bekend is met het gezegde BROs before HOs. Gelukkig was Harry er om alles goed neer te zetten. De wedstrijd vond plaats op een spiegelglad kunstgras wat het voetbal niet ten goed kwam. Zo kwam het ook dat opeens de spits van Lyra in het strafschopgebied lag te dweilen. De scheidsrechter gaf hier een penalty voor. Maar wonder boven wonder gaf de spits zelf aan dat er niks aan de hand was. Zodoende werd deze geannuleerd. Dit werd de spits door de rest van zijn team niet in dank afgenomen. Naaldwijk kwam daarna mede door een mooie actie van Karim en Rinus via Robert op voorsprong. Helaas kwam Lyra met een gelukje terug op 1-1. Daardoor was Naaldwijk genoodzaakt Urkel als stormram in te zetten. En jahoor al snel volgde de 1-2 voor Naaldwijk. De schaal komt steeds dichterbij, maar eerst volgende week tegen VELO die tegen Honselersdijk de eerste punten heeft verloren. Een pitje dus.

 

Naaldwijk 7 wist een wonder te verrichten. Na een 0 – 1 achterstand tegen de gasten van VDL 6 kwamen de witkielen er wonderwel bovenop. De gelijkmaker werd gemaakt en Naaldwijk nam zelfs de leiding, 2 – 1. Mede door goed keeperswerk van Brandon Voskamp bleef Naaldwijk die leiding behouden en werden de eerste punten binnengesleept.