Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk laat de punten in Schipluiden

Naaldwijk 1 speelt en slechte wedstrijd en laat de punten in Schipluiden, Naaldwijk 2 scoort een half dozijn aan doelpunten, Naaldwijk 3 komt blanco terug uit Den Haag, Naaldwijk 4 scoort viermaal en wint, Naaldwijk 6 heeft een makkelijke middag in Poeldijk en Naaldwijk 7 kan de goede lijn niet voortzetten in Den Haag en verliest. 

(foto's by Mark Valstar)

Naaldwijk 1 speelde in Schipluiden tegen de het plaatselijke eerste. De eerste helft had bijna administratief afgedaan kunnen worden. Beide ploegen kregen ieder een grote kans om te score te openen. Het schot van de aanvaller van Schipluiden werd met een ultieme redding van Jeffrey Wubben uit het doel gewerkt terwijl aan de andere kant de paal redding bracht na een schot van Frank Schipper. Veel meer gebeurde er niet wel hadden de witkielen weer een veldoverwicht. 

 

De tweede helft begon hoopgevender voor Naaldwijk er zat meer lijn in en al snel was er een kans voor Rashidi Gilkes, schot net voorlangs. Dit leek wel om druk naar voren te zetten.

Jammerlijk voor Naaldwijk was dat ze bij eigenlijk de eerste counter tegen een tegendoelpunt opliepen, 1 – 0. Naaldwijk zakte hierna ver weg in de wedstrijd en het kwam niet echt gevaarlijk voor het doel van Schipluiden. Pas toen de thuisclub met 10 man kwam te staan, 2 keer geel laatste man Schipluiden, ging Naaldwijk meer druk zetten en kwam het weer in de zestien. Behalve bij een vrije trap van Sebastiaan van den Berg kwam de doelman van de gastheren niet echt in de problemen. De druk naar voren gaf de ruimte achterin bij Naaldwijk. De verse krachten in de aanval brachten bij twee counters de stand naar 3 – 0. Naaldwijk verloor meer van zichzelf heeft nu twee weken de tijd, volgende wedstrijd is op 17 november, om aan het herstel te werken.

 

Naaldwijk 2 werd tijdens de Algemene Ledenvergadering op 2 november verkozen tot het team van het seizoen van 2017-2018. Wellicht brengt dit de boost die het team nodig heeft om ook dit jaar weer te strijden voor promotie. De resultaten waren nog helemaal in overeenstemming met de doelstelling; promotie. In Verburch kreeg Naaldwijk dan een tegenstander om weer een keer lekker te werken aan het zelfvertrouwen. Op het hoofdveld van de witkielen werden de gasten van de mat gespeeld en stond het bij rust al 4 – 0. Ook na rust was Naaldwijk scherp, al was het wel minder dan de eerste helft, want na twee mooie aanvallen en doelpunten kwam de eindstand tot van 6 – 0.

 

Naaldwijk 3 had het lastig in Den Haag tegen PGS/Vogel 2. De witkielen verloren met 2 – 0.

 

Naaldwijk 4 speelde tegen VDL in Maassluis tegen het derde. Naaldwijk had een makkelijk middag en het won met 4 – 0 van de gastheren.

 

Naaldwijk 6 had een makkelijk middag in Poeldijk tegen Verburch 5. De nummer laatst was geen partij voor de runner-up in de ranglijst. Er daarom ook gewerkt aan het doelsaldo en dan helpt het dat de doelpunten makkelijk vallen. Na 90 minuten was de score 7 – 0  in het voordeel van Naaldwijk.

 

Naaldwijk 7 kon de goede ingeslagen weg van vorige week niet voortzetten tegen en bij Die Haghe. Het 9e van de gastheren was met 4 – 0  te sterk voor Naaldwijk namelijk.