Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk afgetroefd

Naaldwijk 1 wordt afgetroefd door een feller Maasdijk, Naaldwijk 2 speelt gelijk in een doelpuntrijk duel, Naaldwijk 3 ziet een tegenstander weer niet opkomen, Naaldwijk 4 is terug op aarde, Naaldwijk 6 krijgt klop van de koploper, Naaldwijk 7 verliest helaas weer en de Vrouwen van Naaldwijk spelen gelijk.

 

(foto's by Denice Kuijvenhoven)

 

Een mooiere wedstrijd om de vormcrisis van je af te spelen is er niet als Maasdijk op bezoek komt. Neem daar bij dat voorafgaand aan de wedstrijd aanvoerder Sebastiaan van den Berg in het zonnetje werd gezet voor zijn 600ste wedstrijd. Dan is alles aanwezig om er een mooie wedstrijd van te maken.

Dat leek voor Naaldwijk te gebeuren want al direct na de aftrap kreeg het goede kans. Daar bleef het bij want daarna nam Maasdijk het over. Het bleef bij een overhand zonder echte kansen. Toch kwam Naaldwijk 0 – 1 achter na een fout in de verdediging. Drie klokrondjes later werd het zelfs 0 – 2 omdat Naaldwijk de klap van de 0 – 1 nog te boven was. In de resterende tijd van de eerste helft kreeg naaldwijk nog wel de kans om de aansluitende treffer te maken. Jordy van Calsteren en Thomas Karsten waren dichtbij terwijl een schot van Laurens Bouritius net naast ging. 

De tweede helft werd er niet gescoord maar werd het wel duidelijk dat Naaldwijk werd afgetroefd door Maasdijk. Mooi was nog wel om te zien dat JO19 speler Bram Nollen zijn opwachting in het eerste van Naaldwijk nadat hij eerder op de dag er voor had gezorgd dat de JO19-1 won dankzij een drietal doelpunten. In Naaldwijk 1 kwam hij niet tot scoren toe maar hij liet wel zien dat er potentie in zit. Wat iets moois had moeten worden werd een deceptie voor Naaldwijk door het 0 – 2 verlies van Maasdijk. Mooi was wel het gebeuren na afloop van de wedstrijd toe Sebastiaan van den Berg uit handen van leider Jan van Nieuwkerk een foto op canvas van hen overhandigde aan de aanvoerder.

 

Naaldwijk 2 speelde in De Lier tegen Lyra 3. Het werd een wedstrijd van het terugkomen. Eerst was het Naaldwijk dat de leiding nam. Vervolgens ging Lyra daar weer overheen om de slotfase Naaldwijk weer de leiding te zien nemen. Toch kwam er geen winnaar omdat Lyra vlak voor tijd nog de 4 – 4 wist te maken.

 

Naaldwijk 3 speelde weer niet. Wederom, voor de derde keer, vond een tegenstander het nodig om de wedstrijd af te zeggen. Het is niet uit te leggen aan de spelers waarom de tegenstander zo makkelijk afzeggen. 

 

Naaldwijk 4 staat weer met beide benen op de grond. De gasten uit Wateringen, Velo 3, denderde over de witkielen en wisten een ruimte overwinning te behalen, 1 – 5.

 

Naaldwijk 6 had na twee makkelijk wedstrijden een geduchte tegenstander in de koploper Schipluiden 5. Naaldwijk had het lastig zeker nadat de doelman was uitgevallen en een speler op doel moest. Toch bood Naaldwijk aardig tegenstand mar punten waren er niet voor de witkielen. De gasten gingen met een 0 – 2 overwinning huiswaarts.

 

Naaldwijk 7 pakt de draad weer op, al is het wel in het incasseren in tegendoelpunten. De gasten van FC ’s-Gravenzande 18 scoorde er namelijk 5 terwijl Naaldwijk niet verder kwam dan 1 treffer.

 

Naaldwijk Vr. 1 speelde een vroege wedstrijd bij de dames van Monster. Naaldwijk wilde uiteraard de goede wedstrijd van vorige week opvolging geven en begon ook sterk. Toch was het Monster die met een counter al vroeg in de wedstrijd de 1-0 maakte. Naaldwijk wist dat het beter was en creëerde veel kansen, maar het werd zo’n dag dat de bal er niet in wilde. In de tweede helft was Naaldwijk misschien wel nog dreigender, maar wederom bleef de bekroning uit. Totdat Carly de bal na een goede actie van rechts afleverde bij Sonja. Die twijfelde vervolgens geen seconde en knalde de bal overtuigend tegen het net. In de resterende 5 minuten ging Naaldwijk op zoek naar het winnende doelpunt. Dat leek er te kunnen komen toen een Monstenaarse de bal met haar vuisten naar de grond verwerkte, maar de scheids zag niets en boorde Naaldwijk een penalty door de neus. Zo werd 1-1 de teleurstellende einduitslag. Helaas voor de dames, maar er mag gezegd worden dat het er voetballend weer pico bello uitzag en de punten gaan er vast en zeker komen!