Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Naaldwijk strijd maar heeft geen punten

Naaldwijk 1 werkt hard op het kunstgrasveld van Verburch maar het kan zich niet belonen met punten, Naaldwijk 2 toont veerkracht maar staat alsnog met lege handen, Naaldwijk 3 speelt verdienstelijk gelijk, Naaldwijk 4 speelt en spannende wedstrijd met 7 doelpunten en wint, Naaldwijk 5 wint nipt, Naaldwijk 6 kan de kampioenskandidaat geen pijn doen en Naaldwijk 7 is het weer terug op het magische getal van 5 voor de tegenstander. 

De ploeg van Chris Treling zit in een mindere periode en alleen met hardwerken kom je hier uit is het medicijn. Hardwerken deed de ploeg onder aanvoering van aanvoerder Sebastiaan van den Berg en JO19 speler Bram Nollen. De jongeling Nollen veroverde na zijn invalbeurt tegen Maasdijk een basisplaats en liet zien dat dat terecht was. De nieuwe energie die hij leverde werkte als een inspiratie voor de ploeg die hard aan het werk ging en gastheer Verburch onder druk zette. Naaldwijk leek op voorsprong te komen maar de bal van Nollen kwam op de lat. In de counter, zo’n beetje de eerste keer dat de gastheren over de middenlijn kwamen, die volgde werd er een fout achterin gemaakt waardoor het onverwacht 1 – 0 werd. Even leek de witkielen van slag maar al snel werd Naaldwijk weer gevaarlijk door onder andere Thomas Karsten. Karsten was tot drie gevaarlijk in korte tijd waarbij hij het dichtstbij een doelpunt was toen de bal op de paal kwam. Vlak voor rust was Naaldwijk nogmaals gevaarlijk na voorzet/schot van Sebastiaan van den Berg maar de bal verdween net langs de paal over de achterlijn en over de doellijn.

De tweede helft was een mindere van Naaldwijk maar de inzit en de wil om een goed resultaat te bereiken bleef aanwezig. Dit goede leek in verschiet toen Bram Nollen al vroeg  in de tweede helft de kans op 1 – 1 kreeg. Hij ontsnapte aan de verdediging maar hij vond de doelman op zijn weg bij zijn schot. De rebound was ook voor Nollen maar nu ging de inzet net naast het doel. Was Naaldwijk ook probeerde scoren wilde niet lukken maar de drang bleef. Dit leverde Verburch via counters kansen waar men slordig omging. Dit gaf de witkiel hoop. Die werd echter 5 minuten voor teniet gedaan toen simpele bal van de zijkant van Verburch ineens in het doel van Naaldwijk lag, 2 – 0. Helaas geen punten maar we hebben wel een team dat er voor ging en zich nu niet liet aftroeven.

 

Naaldwijk 2 was tegen fc ’s-Gravenzande weer veroordeelt tot achtervolgen na een achterstand. Vlak na rust werd het 1 – 1. Dit leek ook de eindstand te worden. Maar in de slotfase vielen nog 3 doelpunten. Eerst kwamen de gastheren op een 2 – 1 voorsprong via een doelpunt met een buitenspelluchtje. Toch werd er veerkracht getoond door weer op 2 – 2 te komen. Helaas was het voor niets want bij hoekschop in blessuretijd werd het 3 – 2 voor fc ’s-Gravenzande.

 

Naaldwijk 3 moest wat puzzelen maar het speelde ondanks dat een verdienstelijk wedstrijd .in Wateringen tegen Velo 4. Naaldwijk behaalde een punt door 1 – 1 te spelen.

 

Naaldwijk 4 speelde thuis een spannende wedstrijd tegen fc ’s-Gravenzande 7 met 7 doelpunten en dus een winnaar. Het werd een leuke wedstrijd waarbij na 90 minuten Naaldwijk de punten op De Hoge Bomen hield door met 4 – 3 te winnen..

Naaldwijk 5moest aantreden tegen Maasdijk 3. Een team wat erg in vorm is en de laatste weken goede resultaten behaalde. Terwijl het 5de van Naaldwijk in een heuse vormcrisis is beland. Misschien is dat wel een gevolg van het het gemis van Wim Valk?

Toch was het Naaldwijk die fel uit de startblokken sprong en het tempo op het snelle kunstgrasveld bepaalde. Alleen stond het vizier van Naaldwijk nog niet goed afgesteld en kwam tegen de verhouding in, Maasdijk met een mooie aanval op voorsprong. En behoede onze trouwe sluitpost Henk, Naaldwijk voor een grotere achterstand.  Tijdens de rust zette aanvoerder Bef, nogmaals iedereen op scherp. En met de inbreng van Gaywout en Verpalen zetten Naaldwijk alles op de aanval. Waardoor Naaldwijk de wedstrijd alsnog met 2 1 won, met als Matchwinner Verpalen. Volgende week tegen de koploper..

 

Naaldwijk 6 beleefde een slechte middag thuis fc ’s-Gravenzande 14. De gasten, kampioenskandidaat, versloegen de witkielen met 1 – 5.

 

Naaldwijk 7 wist weer hun magische getal te halen van 5 en weer was het de tegenstander HVC’10 8 die dit aantal behaalde. Naaldwijk zelf scoorde eenmaal zodat er weer een verlies werd genoteerd, 5 – 1.