Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Geen beloning voor Naaldwijk tegen de koploper

Naaldwijk 1 leek de koploper pijn te doen, Naaldwijk 2 herpakt zich, Naaldwijk 4 krijgt te weinig, Naaldwijk 5 is net de mindere van de koploper, Naaldwijk 6 neemt de punten mee haar huis, Naaldwijk 7 haalt een nieuw hoogte punt en de Vrouwen 1 weten weer te winnen.

Koploper Wateringse Veld Kranenburg kwam op bezoek bij Naaldwijk op 8 december 2018. Voor Naaldwijk misschien wel een ideale tegenstander om ui t de dip te komen. Bij de start van de wedstrijd golfde het spel op en neer en waren er kansen over en weer. Zo was aan Naaldwijkse kant doelman Jeffrey Wubben weer in vorm en zorgde hij ervoor dat het 0 – 0 bleef. Aanvallend was het Bram Nollen die zijn kwaliteiten liet zien, oa. een bal op de paal, en de verdediging van de gasten van veel werk voorzag, ondersteund door Thomas Karsten en Rashidi Gilkes. Na 20 minuten namen beide teams gas terug en leek Naaldwijk een veldoverwicht te krijgen. Dit kantelde net even na het half uur en als een duveltje uit een doosje stond het ineens 0 – 1. Naaldwijk ging niet bij de pakken neerzitten en ging op zoek naar de gelijkmaker. Weer was het Nollen die werd gezocht. Nu leek de verdediging weer de klus te klaren maar door jaagwerk van Jordy van Calsteren en Bram Nollen kon Thomas Karsten in stelling worden gebracht en de 1 – 1 maken vlak voor rust.

Na de warme thee was het eerst Wateringse Veld Kranenburg dat Naaldwijk met de rug tegen het eigen doel aan wist te zetten. Het leverde geen echt gevaar op en het was juist Naaldwijk dat gevaarlijk werd via Rashidi Gilkes en Thomas Karsten. Schoten waren net niet scherp genoeg. De altijd op de loer liggende Bram Nollen werd ook in de tweede helft veelvuldig gezocht. Zijn voorzetten werden veelal door de verdediging net op tijd voor de gasten weggewerkt. Juist op moment dat iedere vrede leek te hebben met de 1 – 1 was bij Naaldwijk onduidelijkheid bij een wissel vanwege een blessure, dit moeten ze toch echt slimmer oplossen, waardoor Treling niet zijn elfde man mocht inbrengen en het weer 10 tegen 10 was, eerder was een speler van Wateringse Veld Kranenburg met rood van het veld gestuurd van het gebruik van het K-woord. Goed om te zien dat er een scheidsrechter is die hier op deze manier tegen op treed. De gasten profiteerde van de onduidelijkheid bij Naaldwijk en de aanvaller van Wateringse Veld Kranenbrug leek vrij baan te krijgen en kon vrij simpel toch nog de 1 – 2 maken. Een jammerlijk verlies voor Naaldwijk waar zeker eer in had gezeten.

Naaldwijk 2 ontving het hoger staande sc Monster 3 en het liet zien dan het wel wat kan in deze wedstrijd. Bij rust hadden de mannen van Koers al een 3 – 0  voorsprong genomen. Na de thee werd de voorsprong voorspoedig uitgebouwd naar 6 – 0 bij het eindsignaal.

Naaldwijk 4 in Honselersdijk tegen het vierde van de gastheren. Vroeg in de wedstrijd kwam Naaldwijk op achterstand door mede concurrent voor het kampioenschap. Hierna was Naaldwijk eigenlijk heer en meester in de wedstrijd maar scoren lukte niet. Zeker niet toen vlak voor tijd een Naaldwijk speler in scoringspositie onreglementair werd gestopt. Tot verbijstering alleen een vrije trap en geel maar oke. De leidsman had niet aangegeven dat er gewacht moest worden om de vrije schop te nemen dus werd die Leon Voskamp snel genomen en in de kruising geschoten, 1 – 1 zou je denken. Niet dus de leidsman besliste  dat de muur niet op de juiste afstand stond. De herhaling was geen succes dus verloor onnodig met 1 – 0.

Naaldwijk 5 mocht op bezoek bij koploper van de poule Loosduinen 5. De witkielen weerden zich kranig in deze wedstrijd. Van het grote verschillen in punten, Loosduinen 23 en Naaldwijk 13, voorafgaand aan de wedstrijd was weinig te merken. Naaldwijk haalde echte toch net geen resultaat want er werd verloren met 2 – 1.

Naaldwijk 6 na vorige week door fc ’s-Gravenzande 14 te zijn verslag op eigen bodem ging de witkielen nu op bezoek bij het 13e van de fc. Dit treffen liep beter af voor Naaldwijk want nu werd er gewonnen met 1 – 3 en blijven de Naaldwijkers in het spoor van de koplopers.

Naaldwijk 7 behaalde een nieuw top moment in de wedstrijd tegen Lyra 13. De witkielen wisten driemaal te scoren, iets wat zij nog niet hadden behaald tot nu toe. Het waren daarbij ook nog eens drie treffers in een helft. Helaas scoorde de tegenstander er zeven.

Naaldwijk Vr.  1 kreeg vandaag de dames van HVC op bezoek, die tot nu toe een sterke eerste competitiehelft spelen. Naaldwijk wilde graag haar goede lijn van de afgelopen wedstrijden doorzetten en om nog van het kampioenschap te mogen dromen, moest wel worden gewonnen vandaag. HVC had namelijk een voorsprong van 9 punten bij aanvang van de wedstrijd. Naaldwijk begon fel en voelde gelijk dat er vandaag misschien wel een stunt mogelijk was. Verdediging, middenveld en aanval speelde compact en hielden de druk er flink op. Dat resulteerde al vrij vroeg in de 1-0 voorsprong, toen een goede lange bal van Sam bij Carly belandde, die op haar beurt Mies met een bal op maat bediende. Mies twijfelde niet en met haar sterke linker maakte ze de 1-0. Al heel snel leek de 2-0 van Joyce te volgen, maar dat was helaas randje buitenspel. Even later maakte ze ‘m alsnog nadat de bal via binnenkant paal netjes schuin inschoof. Het spelbeeld bleef de hele eerste helft gunstig. Naaldwijk was net iets feller in de duels en echt heel gevaarlijk kon HVC niet worden. Toch had Naaldwijk af en toe moeite echt door te denderen en om kansen te verzilveren. In de tweede helft was dat spelbeeld niet heel veel anders. Helaas viel na een kleine miscommunicatie toch de aansluitingstreffer van HVC. Ging het dan toch nog spannend worden? Nee, gelukkig niet. Een bal uit de kluts belandde voor de voeten van Carly die de bal over de keepster kon wippen. 3-1. Verder in de tweede helft kwam ook de 4-1 nog op de teller door een eigen doelpunt van HVC. Wederom een goede wedstrijd op de mat en Naaldwijk loopt zodoende weer drie punten in op de top. Nu is het zaak om deze goede reeks na de (lange) winterstop direct weer op te pakken … en wie weet wat er dan nog mogelijk is!