Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Strijd en passie leveren drie punten op

Naaldwijk 1 moet veel strijd leveren om de overwinning binnen te halen en het kijkt dan ook voldaan terug als zij 90 minuten als winnaar uit de bus komen, Naaldwijk 3 kan het de koploper niet moeilijk maken, Naaldwijk 5 weet een achterstand om te buigen in voorsprong en wint en Naaldwijk 7 weet weer een keer te winnen. 

Tot ieders verrassing waren de natuurgrasvelden goedgekeurd op 2 februari en daardoor kon er bij Quick Steps gespeeld worden op het natuurgras. Naaldwijk had geleerd van het eerste treffen en gebon fel fair aan de wedstrijd. De gastheren werden opgejaagd, iets wat eigenlijk zij meestal doen, dit leverde veel veroveringen op van de bal op het middenveld. Van hieruit werd de voorwaartsen gezocht en al vroeg leek Thomas Karsten de 0 – 1 op zijn te hebben maar hij wachtte net iets te lang en werd uit evenwicht gebracht en kon daardoor geen snelheid meegeven aan zijn inzet. De verdediging van Quick Steps stond onder druk mede door de jagende Danny Niël. Volslagen vreemd was het dan ook dat Naaldwijk ineens met 1 – 0  achter kwam. De aanvaller kon zich vrij draaien en schoot, en niet eens zo hard, op het doel van Naaldwijk. Hierbij was naast de Naaldwijkse verdedigers ook doelman Jeffrey Wubben verrast. Lang keek Naaldwijk niet tegen een achterstand aan want het 5 minuten later een terechte strafschop. Danny Niël werd in de rug gelopen in de zestien en de bal kwam op de stip terecht. Aanvoerder Sebastiaan van den Berg faalde wederom niet en zette de verdiende 1 – 1 op het scorebord. Naaldwijk bleef hierna aandringen. Dit resulteerde in verschillende hoekschoppen. Bij één van die hoekschoppen kon Niël net niet zijn voet tegen de bal aan krijgen in het vijfmetergebied en kregen de verdedigers van Quick Steps de bal ternauwernood weggewerkt. Bij de volgende hoekschop kopte Jordy van Calsteren op het doel maar hij raakte de bal niet goed. De rebound die hij dacht te krijgen werd nog net weggetikt. Vlak voor rust was het Thomas Karsten die zijn snelheid goed wist te gebruiken bij een uitval. De verdediger had het nakijken en hij schoot vervolgens diagonaal op het doel. Helaas ging de bal voorlangs. 

In de rust hadden de spelers van Quick Steps blijkbaar een donder speech te horen gekregen. Zij begonnen fel in spel en woord, voor het woord tegen iedereen geuit (scheidsrechter, spelers en publiek). Naaldwijk stond onder druk maar Damian Kok en Dennis van Dijk hielden achterin stand. Het leverde Naaldwijk counter kansen op. Zo kon Sebastiaan van den Berg alleen op de doelman af van Quick Steps maar helaas speelde hij net de bal te ver voor zich uit waardoor de bal een makkelijke prooi werd voor de doelman. Aan de andere kant bleef Wubben zijn doel schoon houden. Naaldwijk kwam ook wat onder de druk uit en dit resulteerde in meer aanvallende aspiraties die geen gevaar op leverde. Vanuit een hoekschop leek Laurens Bouritius in te koppen maar de doelman van Quick Steps voorkwam dit. Bouritius dacht ook een te krijgen maar werd vervolgens naar de grond getrokken door de sluitpost maar scheidsrechter Wigleven zag hier geen overtreding in. Het wegwerken van de bal mislukte door Quick Steps waardoor de bal werd voorgegeven door Naaldwijk. De bal kwam voor de voeten van Bouritius terechte en hij plaatste de bal in het doel van Quick Steps, 1 – 2. Hierna volgende een spervuur van aanvallen van Quick Steps. De meeste waren zonder overleg en werden keer op keer gestuit door de Naaldwijkse verdedigers. Geluk had Naaldwijk toen bij een afstandsschot de bal op de paal kwam. In rebound kwam werd de bal alsnog in het doel van Naaldwijk geschoten maar leidsman constateerde staand op één lijn buitenspel en keurde de treffer af. Quick Steps ging steeds meer venijn in het spel gooien. Alles leek geoorloofd voor de gastheren  armen en ellebogen vlogen in het rond. Slachtoffer hiervan werd Sebastiaan van den Berg die vervangen moest worden door Stevie de le Cluse en even daarvoor was Sean van der Wilk ook ingebracht. Ook in woord, waarbij vooral het K-woord werd gebruikt, werd Quick Steps steeds agressiever waarbij het publiek en de scheidsrechter het moesten ontgelden. Het is aan de scheidsrechter te danken dat de wedstrijd tot het einde werd gespeeld en dat de gastheren met 11 bleven staan. Eén van die elf zorgde nog dat Jeffrey Wubben in de slotfase een ultieme redding moest verrichten om de leiding te behouden. Voor Naaldwijk zat er zelfs nog derde treffer in als de leidsman niet had gefloten. Danny Niël ontsnapte aan buitenspel omzeilde de doelman en vond de Thomas Karsten. Karsten bleef achter de bal en leek de 1 – 3 te maken al dacht Wigleven daar anders over terwijl zijn positie niet optimaal was. Frappant was de assistent niet vlagde. Ne enkele minuten blessuretijd werd er gefloten voor het eindsignaal en hadden de witkielen met hardwerken en passie de driepunten in de tas gedaan.

 

Naaldwijk 3 mocht op bezoek bij de koploper sc Monster 4. In het team van de gastheren spelen verschillende oud Naaldwijkers en deze oude strijders waren een maatje te groot voor de jonge honden van Naaldwijk. De koploper wist met 5 – 1  te winnen.

 

Afgelopen zaterdag mocht het grote Naaldwijk 5 weer de wei in. 2019 waren de mannen goed begonnen met een overwinning en helaas vorige week een afkeuring. Maar deze week weer een thuiswedstrijd tegen de boeren uit Schiplui, en hier hadden we nog een flinke appel mee te schillen. Nadat alle tractoren op de parkeerplaats stonden kon de wedstrijd beginnen. Naaldwijk startte de wedstrijd goed en hield het achterin compact, daardoor moest Schipluiden gun tactiek veranderen in de "lange halen, vroeg thuis"  tactiek en dit werd Naaldwijk helaas in 7 minuten fantaal en zo keken de mannen tegen een 0 – 3 achterstand. In de rust werd er door Rinus en Sander geprobeerd het tij te keren, want was er nog een Houdiniact mogelijk?! Waar de meeste gokkantoren dicht gingen voor deze wedstrijd ging Naaldwijk nog 1x de rug rechten. Eerst was het Robert die 1 – 3 maakte, snel daarna maakte Marien 2 – 3 uit een corner. Naaldwijk rook bloed, zeker toen Schipluiden hun sterspeler er afhaalde. Kaas werd rond de 16 weer eens uit zijn nieuwe schoenen gelopen. Daarop volgende vrije trap was een koud kunstje voor Urkel en hij bracht Naaldwijk op gelijke hoogte 3 – 3! Met nog een paar minuten op de klok werd het laatste restje energie uit ieder zijn tenen geperst. De bal werd diep gespeeld op Kaas, was een stuk eerder bij de bal maar nadat de bal wegwas kwam de keeper nog aangevlogen. Waarschijnlijk zonder kwade bedoelingen maar onze Kaas lag goed in de kreukels. De zeer goed fluitende scheidsrechter lag de bal op de stip. De kans op 4 – 3 en ook hier ging Urkel achterstaan. En ook dit was raak! Kort hierna floot de scheidsrechter af! Naaldwijk flikt het gewoon!!

 

Naaldwijk 7 speelde in Delft op een pupillentijd, 10 uur. Dit leek de mannen van het zevende goed af te gaan want er werd weer een keertje gewonnen. In een spannend duel werd er door een 3 – 4 overwinning de punten mee naar huis genomen.