Login
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk
 • vvNaaldwijk

Nieuwsbrief

Meest actuele nieuwsbrief

Roosters

Rooster komende periode

Rooster komende periode

Hoofdsponsoren

VGI

VGI

Klik op het logo om de site van een sponsor te bezoeken (geldt voor alle sponsoren)

Helden van......

Helden 2017/18

2017/18

Helden 2015

2015

Voor alle vrijwilligers......  

Fotoalbums

Fotoalbums vv Naaldwijk

Vrienden van......

Fevowest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Volg ons ook via:

Verslagen Zami1

Geen beloning voor het harde werken

Naaldwijk werkt hard komt achter maar weet zich terug te knokken, Naaldwijk 2 heeft weinig in te brengen, Naaldwijk 3 verliest nipt, Naaldwijk 4 ziet de koplopers uitlopen na een nederlaag, Naaldwijk 5 kan niet voor een tweede maal stunten, Naaldwijk 6 verliest nipt, Naaldwijk 7 speelt leuk maar haalt geen punten en de Vrouwen van Naaldwijk 1 winnen knap van de nummer 2.

Naaldwijk 1 ontving DUNO 1 op sportpark De Hoge Bomen en liet direct zien dat het de ingeslagen lijn van vorige week Quick Steps wilde voortzetten; de tegenstander direct onder druk zetten. Dat lukte en dat leverde al vroeg een kans op voor Sean van der Wilk. Zijn schot werd echter gekeerd door de doelman van DUNO. Naaldwijk bleef de druk houden maar echt gevaarlijk werd het niet. Ook de anders zo goed uitgevoerde vrije trappen van Sebastiaan van der Berg leverde geen gevaar. En weer kwam het uit; daar waar de ene aanvalt scoort de ander. DUNO ontsnapte aan de verdedigers van Naaldwijk en zette de 0 – 1 op het scorebord geheel tegen de verhouding. Via hardweken probeerde Naaldwijk de gelijkmaker te forceren maar de hoekschoppen en ballen van de zijkant waren makkelijk te verdedigen. De grootste kans op de gelijkmaker had Thomas Karsten nadat hij op rechts op pad was gestuurd. Na het uitspelen van directe tegenstander in de zestien van DUNO was de jonge aanvaller even het overzicht kwijt en vergat hij uit te halen vanuit een vrijstaande positie. In plaats daarvan trachtte hij weer een verdediger uit te spelen en dat ging helaas mis.

Na de rust was het Naaldwijk dat weer het heft in handen nam en nu had dat wel effect. Danny Niël wist na twee minuten de 1 – 1 op het bord te zetten. Helaas moest hierna Sean van der Wilk het veld verlaten nadat hij hard was neergekomen na een tackle en hij werd vervangen Lowie Damen. Hierna was het wederom Thomas Karsten die op rechts gevaarlijk was maar hij zag zijn schot voorlangs gaan. Dit werd gevolgd door een weer een goede actie van Karsten op links in de zestien maar de derde verdediger van DUNO was er één teveel voor de witkiel. Al dan niet onreglementair werd de aanvaller van Naaldwijk neergelegd in ieder geval wees de leidsman niet naar de stip. Wat Naaldwijk hierna ook deed het lukte maar niet om aan de leiding te komen.

DUNO beperkte zich tot het houden van dat ene punt. Zo kabbelde de wedstrijd naar het einde toe. En toch had Naaldwijk in die slotfase weer meer verdient dan dat het kreeg. Thomas Karsten werd in de zestien naar opzichtelijk naar de grond geduwd maar wederom werd dit weggewuifd door de scheidsrechter, frappant was wel om te zien dat de scheidsrechter voor lichte duw van een Naaldwijk speler even later wel een vrije trap gaf. Zo bleef het bij 1 – 1 haalt Naaldwijk ondanks het harde werken maar één punt binnen.

 

Naaldwijk 2 kreeg het Wateringse Velo op bezoek. Het had helaas niets in te brengen in de wedstrijd want de gasten versloegen de witkielen met 1 – 5.

 

Naaldwijk 3 speelde ook thuis tegen DUNO. Hier was het derde van de gasten te sterk voor het derde van de witkielen. Naast dat de witkielen met 2 – 3 verloren verloor het in de wedstrijd ook Marlon van Staalduinen die verkeerd neerkwam en zijn sleutelbeen brak. Sterkte Marlon.

 

Naaldwijk 4 maakt geen gebruik van het gelijke spel tussen de beide koplopers Velo en Honselersdijk. Op Westlands grondgebied weten de witkielen niet te winnen bij en van Erasmus 2, 3 – 2 verlies, en zien zij de koplopers één punt uitlopen.

 

Naaldwijk 5 kon niet voor de tweede maal een great escape uithalen. De gastheren van FC ’s-Gravenzande 8 waren te sterk voor de Naaldwijkse leeuwen. Er werd met 4 – 1 verloren deze keer.

 

Naaldwijk 6 wist het net niet te redden bij de andere witkielen van het Westland KMD. De gastheren waren nipt met 1 – 0  te sterk.

 

Naaldwijk 7 speelde thuis tegen Honselersdijk 10 en was het leuke wedstrijd waarin Naaldwijk met 0 – 2 verloor.

 

De Vrouwen van Naaldwijk 1 kregen gisteren nummer 2, CWO, op bezoek. Een indrukwekkende reeks van 5 gewonnen wedstrijden op een rij moest hoe dan ook worden voortgezet om de titel in zicht te houden. De vorige wedstrijd tegen CWO werd 7-2 verloren, dus reden om er gelijk goed in te gaan. Dat bleek lastig, het was even zoeken met de wind en CWO liet met vlagen zien waarom het zo hoog in de ranking stond. Toch wist Naaldwijk alle aanvallen met de sterke verdediging onschadelijk te maken en stukje bij beetje kwam Naaldwijk beter in de wedstrijd. De ruststand was 0-0. Na rust wist Naaldwijk dat het iets moest forceren en misschien wel risico’s moest nemen om de wedstrijd in het voordeel te besluiten. Lisa deed dat hoogstpersoonlijk toen Naaldwijk een vrije trap kreeg, ver buiten de zestien. Voor ieder ander een kansloze missie, maar: een prachtige trap eindigde achter de zuurstokroze keepster. Het moment waarop Naaldwijk de tanden er nog eens even diep in zette. De 2-0 volgde dan ook vrij snel, toen Lisa Judith bediende, die de bal beheerst aannam en in de verre hoek verwerkte. Met nog 10 minuten op de klok kon het bijna niet meer mis. CWO zat in de tang. En het werd mooier: een 3-0 uitslag werd bepaald door een oplettende Carly na een voorzet van Judith. Solidair met het weer was Naaldwijk in de tweede helft een echte wervelwind geworden en zo bleven de punten andermaal op de Hoge Bomen.